Adverteren op

COSTA BLANCA FMWat is uw doel van reclame op de radio?

Wilt u meer bezoekers voor uw webshop of wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf, product of dienst? En wat is de boodschap van uw radiocommercial?

Het is moeilijk te voorspellen wat de resultaten zullen zijn. Natuurlijk is het ook belangrijk wat het imago van uw bedrijf is, en: wat weten mensen nog meer over uw bedrijf of product? Adverteert u regelmatig in andere media? Wanneer potentiële klanten uw bedrijf al kennen, zal de campagne beter scoren dan wanneer u minder bekend bent. Bovendien levert een actie sneller iets meetbaars op dan wanneer uw doel is om naamsbekendheid te creëren. In het geval van naamsbekendheid kan het zijn dat een bestelling of contact met uw bedrijf enkele weken of zelfs maanden na de radiocampagne wordt gemaakt, iets wat we zeker vaker zien gebeuren.

Heeft u nog geen naamsbekendheid? Laat u niet ontmoedigen, want u moet natuurlijk ergens beginnen.

CBFM Media Group, uw radioreclamebureau voor de regionale radiostations in Spanje. Wij zijn het aanspreekpunt, tussen adverteerders en radiostations.

Ons doel is om radiocommercials te maken voor elke adverteerder, met een keuze voor elk budget.

PAKKET 1,2,3,4,5

Deze pakketten zijn gepland tussen 9:30 uur 's ochtends en 18:30 uur 's avonds "Lokale tijd in Spanje". U krijgt 10 spots per dag, dat is een minimum van 300 keer per maand.

PAKKET 6,7,8,9

Deze pakketten zijn gepland tussen 9:30 10:30 10:30 11:30 in de ochtend en 17:30 18:30 in de avond "Lokale tijd in Spanje" U krijgt *5 spots per dag, dat is een minimum van 150 keer per maand.

Wilt u een andere tijd dan de standaard, dan kunt u dit in uw offerte aangeven.

Mocht u nog andere wensen hebben, laat het ons dan weten.

Dit aanbod wordt u aangeboden door een van onze klanten.

Alle pakketten zijn inclusief productiekosten en worden aangeboden met een Engelse vrouwenstem. Als u andere talen wilt, is dit mogelijk tegen meer prijs.

Met uw reclame op Costa Blanca FM kunt u zowel costa luisteraars als luisteraars in heel Europa en daarbuiten bereiken, voor u als adverteerder kan dit zeer interessant zijn.

Uw advertentie wordt uitgezonden op Costa Blanca FM, uw radiostation voor de Costa Blanca.

Costa Blanca FM is een online radiostation dat niet door een FM-radio beluisterd kan worden. U kunt online luisteren via TuneIn, Deezer, myTunerRadio, of rechtstreeks vanaf hun website. www.costablanca.fm.

In de auto kunt u gebruik maken van Carplay of Android Car in combinatie met een mobiel data-abonnement.

Vul uw gegevens in en wij sturen u binnen 2 werkdagen een offerte toe. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.

Vul het onderstaande formulier in